Selecteer een pagina

Ervaring

Ik heb uitgebreide ervaring met UAV-GC contracten, D&C-projecten, Risico&Kans management en Systeemgerichte Contractbeheersing. Deze ervaring heb ik opgedaan in zowel in Nederlandstalige als Engelstalige projecten en tenders in de volgende functies:

  • Lead planner €500M+ werk
  • Teamleider planning department
  • Senior Planningengineer (tenders én projecten, ontwerp- en uitvoeringstrajecten)
  • Tendermanager

Recente projecten

Consortium Open IJ

Nieuwe zeesluis bij IJmuiden. Lead planner, teamleider planners.

Avenue 2 (A2 tunnel Maastricht)

Lead planner en planningstechnisch begeleiden van de Verkeers- en Tunnel Technische installaties, inclusief ontwerptraject en traject openstellingsvergunning

Boskalis

Teamleider planners, opstellen overallplanningen voor tenders, opstellen functioneel ontwerp voor personeelsplannings tool

Meer projecten

Kijk voor nog veel meer voltooide projecten van SipkesBouwconsult, zoals de Noorderlijn en Hoofdstation Groningen, op de projecten pagina van 7Scope.

Planningsmanager en -consultant

Ik ben continu bezig mij te ontwikkelen en wil uw bedrijf en uw medewerkers daar graag in meenemen.

Uitgangspunt: integriteit, transparantie en opereren vanuit een menselijke perspectief.

Al 25 jaar ervaring in de uitvoerende bouw, zowel in de civiele techniek, de bouw sector, industriebouw als de olie&gas sector. Sinds 2010 heb ik mij uitsluitend gericht op het vak plannen en wel in de breedste zin van het woord. Met mijn achtergrond als projectmanager / tendermanager heb ik mij als planner in korte tijd kunnen ontwikkelen tot planning consultant.

Contact

Frank Sipkes

06 - 28 67 26 31

Van Kinschotstraat 1 - 2614 XJ Delft